5+1 nápadov na darček k promóciám

30. mája 2017 v kategórii Ročné obdobia    Interiérové rastliny    Naša ručná tvorba    Autor: Martin
  

 

Chystáte sa niekomu blízkemu blahoželať k promóciám? Zavŕšenie vysokoškolského života je výnimočná udalosť, ktorá si žiada výnimočný darček.

Osvedčenou rutinou je kytica. Tou nič nepokazíte. Naopak, obdarovanému človeku aspoň na niekoľko dní nádherne rozvoniate domácnosť.

Chcete však vymyslieť niečo originálnejšie a zapojiť svoju tvorivosť? Inšpirujte sa našimi tipmi. Všetky sme prispôsobili konkrétnej udalosti: promóciám. Vyberte si a potešte čerstvého absolventa. Nech je jeho radosť z vysokoškolského diplomu ešte krajšia.

Väčšina našich nápadov súvisí s peniazmi. Po skončení štúdia nastal čas zarábať. Preto majú tieto darčeky poslúžiť ako úvodná motivácia. Rozhodne nimi príjemne prekvapíte každého absolventa. A ten si pri pohľade na darček vždy s úsmevom spomenie na vašu kreativitu a obetovaný čas.

  1. Veniec z bankoviek

Originálny darček k promóciám

  1. V prípade núdze rozbi sklo!

Originálny darček k promóciám 

  1. Inteligentné sušienky

Originálny darček k promóciám 

  1. Ruža z peňazí

Originálny darček k promóciám 

  1. Stromček s peniazmi

Originálny darček k promóciám 

Bonusové tipy:

Moderný spôsob, ako darovať peniaze čerstvému absolventovi, môže byť založenie investorského účtu. Investovanie do akcií prinesie po čase pasívny príjem, ktorý v dospelosti iste ocení.

Kreatívny darček:

S výrobou tohto kreatívneho darčeka sa možno trochu potrápite, ale výsledok bude stáť za to. Potrebujete zaváraninovú fľašu, čierny kartón, lepidlo či nožnice. A samozrejme nejaké bankovky alebo mince.

Kartón postriháte do známeho tvaru absolventskej čiapky. Pripevníte ho na vrch fľaše, ktorú predtým naplníte peniazmi. Fľašu môžete polepiť trefnými sloganmi, ktoré budú absolventovi navždy pripomínať prechod zo študentského do pracovného života.

Originálny darček k promóciám

Koho by nepotešila podobná ručná práca? Veď takého darčeky sú tie najcennejšie. Čo poviete? 🙂

Podrobný návod na prípravu tohto originálneho darčeka k promóciám nájdete na blogu Onlinelabels.com.

Akým výnimočným darčekom by ste radi potešili čerstvého absolventa vysokej školy? Vybrali ste si z nášho zoznamu? Napíšte nám do komentárov pod článkom.

Z kytíc si môžete vybrať z našej ponuky na www.galeriakvetin.sk alebo niektorý z našich produktov:


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.