Návšteva Medzinárodnej výstavy kvetov a záhrad v Tullne 2018

3. októbra 2018 v kategórii Zo sveta kvetov    Starostlivosť o kvety    Črepníkové kvety    Sezónne kvety    Ročné obdobia    Autor: Tina
  

 

Každý rok sa v rakúskom mestečku Tulln an der Donau na prelome augusta a septembra koná medzinárodná výstava kvetov a záhrad. Tento rok sme sa tam boli pozrieť aj my aby sme načerpali inšpiráciu, pozreli si tvorbu ľudí, či už z oblasti floristiky, handmade umenia, záhrad atď.

Výstava prebiehala na rozlohe 85 000 m², v 10 halách sme mali možnosť vidieť viac ako 200 000 kvetín od 530 vystaviteľov 10 národností. 

Každá hala bola zameraná na niečo iné, len pre zaujímavosť v hale 1 sme videli rozkvitajúcu umeleckú galériu. V hale 2 výstavu ruží a výstavu zeleniny. V hale 3 bazény, prírodné bazény, wellness a všetko pre dokonalý záhradný dizajn, taktiež dobrodružné záhrady. V hale 4 špeciálna výstava poľnohospodárskej komory. V hale 6 sen bývania Dolné Rakúsko. V hale 8 hlavné tipy pre záhradnú architektúru Dolného Rakúska. V halách 5, 7 a 10 všetko pre záhradné hobby.


Jediné, čo nám nevyšlo bolo počasie, keďže sme si chceli pozrieť aj krásne záhrady pri výstavisku. Snáď budúci rok sa tam vidíme 🙂

 A naše kvety nájdete na www.galeriakvetin.sk

Fotogaléria k článku:

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.