AKÝ DARČEK NA VALENTÍNA

29. januára 2015 v kategórii Zo sveta kvetov    Sezónne kvety    Ročné obdobia    Naša ručná tvorba    Autor: Mariana
  

amor

Valentín je oslavou lásky, krásy a romantickej nálady. Zamilovaní chcú, aby bol zvláštny a nezabudnuteľný. Zároveň však každý niekedy nevie, čo má robiť aby bol tento deň pre jeho milovaného taký, aby si ho navždy pamätal. Veľmi zaujímavé je pre svojho partnera pripraviť nejakú hru. Napríklad takú, že budete spolu predstierať, že ste sa práve stretli a je to vaše prvé rande. Pozrite sa na seba ako keď ste sa prvý raz stretli, buďte hanblivý, zhovorčivý. Takáto hra vo vás pridá romantické iskrenie.

true_roseInou možnosťou, ktorá je však trošku náročnejšia je prichystať so svojimi známymi napríklad v parku na lavičke bonboniéru, kvety a samozrejme krátky odkaz práve pre svoju lásku. Pre svoju manželku môžete doma nachystať romantické prekvapenie. Zoberte ju na večeru a normálne odíďte z domu. Dohodnite niekoho známeho, aby išiel k vám a po posteli rozsypal lupene ruží a zapálil sviečky. Romantika a krásny valentínsky deň je na svete. Partnerka na to bude určite dlho spomínať.

Každú ženu určite poteší aj kytica kvetov, či už zostanete pri klasike, ktorou sú ruže alebo stavíte na niečo exotické a extravagantné je to len a len na Vás. Poteší aj niečo sladké čokoládka, bonboniéra. V dnešnej dobe je moderné darovať aj vstupenky na pobyty, koncerty alebo wellness. A čo takto pripraviť partnerke/partnerovi romantickú masáž? To nie je tiež nápad na zahodenie, čo poviete?  To bolo len pár valentínskych prekvapení.

lupeneValentín neznamená len darovanie nejakého darčeka. Znamená hlavne krásne chvíle s niekým koho máte radi. Na Valentína môžete improvizovať, hrať sa, experimentovať, pretože láska nemá žiadne limity ani hranice. Pamätajte si že každá z vašich romantických predstáv, ktorá pochádza zo srdca bude na Valentína vždy vysoko cenená. Krásneho Valentína : -)

Niekoľko tipov od nás na valentínsky darček:

xcit_lasky lupene true_rose

 

 

 

 

FOTOGALÉRIA K ČLÁNKU:

 

Jedna odpoveď na AKÝ DARČEK NA VALENTÍNA

  1. euroasie povedal:

    Kvet je ten najkrajší darček aký môže žena dostať! :3 <3

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.