BLOGUJTE AJ VY O KVETOCH

23. apríla 2014 v kategórii Zo sveta kvetov    Autor: Tina
  

Sú kvety vašou záľubou a máte s nimi bohaté skúsenosti? Alebo doma radi experimentujete a chcete sa podeliť o vaše zážitky? Zaregistrujte sa ako editor na našom blogu a pustite sa do blogovania! Prvé blogy odmeníme!

Nevadí, ak nemáte skúsenosti s blogovaním. Veď na škole ste určite písali slohy. Stačí, keď vás baví písanie a zdieľate našu lásku k rastlinám a kvetom.

Podeľte sa o vaše radosti i starosti zo sveta kvetov s ostatnými čitateľmi a fanúšikmi kvetov. Ponúkame vám jedinečnú príležitosť písať o tom, čo vás baví. Ak máte špeciálnu záľubu v záhradke alebo sa radi hrabkáte v kvetináči, určite viete poradiť ostatným ako pestovať či starať sa o kvety.

Vaše teoretické poznatky a praktické skúsenosti bez pochýb pomôžu iným náruživým kvetinárom. Zahoďte zábrany, nehanbite sa a pustite sa do písania! Autorov najčítanejších blogov odmeníme kyticou alebo darčekovou poukážkou.

Napríklad aj fialka má svoje čaro:

xfialka

 

 

 

 

FOTOGALÉRIA K ČLÁNKU:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.