Kvety môžu mať svoj vlastný dažďový obláčik

12. marca 2016 v kategórii Zo sveta kvetov    Starostlivosť o kvety    Črepníkové kvety    Interiérové rastliny    Autor: Martin
  

 

Máte doma v kvetináčoch izbové kvety? Staráte sa o ne s láskou a rozmýšľate, ako ich pestovanie vylepšiť? Inšpirujte sa našim tipom z ďalekého Kórejského polostrova.

Tunajší dizajnér prišiel s veľmi zaujímavým polievacím systémom črepníkových kvetín. Nazval ho Dažďový obláčik. Toto malé zariadenie je nielen efektívne, ale zároveň mimoriadne kreatívne. Veď ktorý pestovateľ izbových kvetov by odolal pohľadu, ako na jeho výtvory padajú kvapky vody priamo z obláčika?

Dažďový obláčik

Systém je úplne jednoduchý. Nad kvetináč umiestnite vodný filter v tvare obláčika. Nalejete doň vodu a môžete sledovať, ako doslova naprší na váš kvietok. Vodný filter má kapacitu 80 ml.

Nemusíte sa báť, že kvet prelejete. Filter prepúšťa vodu rovnomerne. Postará sa o správne dávkovanie a zdravú hydratáciu.

Dažďový obláčik

Ešte sme sa nestretli so sympatickejším nápadom ako polievať izbové kvety. Vy áno?

Chceli by ste si ozvláštniť pestovanie kvetov podobným zariadením? Diskutujte pod článkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.